Rochiile  Quantum rămân în sufletele oamenilor prin gingășia, feminitatea și voluptatea intregului. Precum o mânușă care te învăluie, în mătase,  transparente, voal fin și straluciri discrete.

Suntem parte din poveștile lor, ale zânelor ce se încred în noi să le fim alături într-un moment cheie, oferindu-le bucurie si un cadru de voal fin in care devin o priveliște nespus de frumoasă.

Pentru noi miresele, sunt suflete dornice de frumos, fiecare aparte, astfel ca toate rochiele sunt personalizate. Noi conturam impreuna cu miresele noastre, rochii doar pentru ele astfel incat sa le contureze frumusetea naturala, prin culori pastelate, materiale fine, fluide, brodate cu straluciri elegante.

Petale, ramurele, păsări, o feerie imaginata , brodate de mana, de la zero pana la un basm. Faurim cu atentie fiecare element, ne place sa credem ca frumosul este unic, altfel, diferit, astfel  ca o mare parte din elementele deosebite  din broderiile noastre, le realizam chiar noi.

Cata migala! Dar rezultatul este atat de elegant incat munca devine un procedeu aproape sacru, de care ne bucuram secunda cu secunda.

Rochia  cu broderie realizata cu elemente cu inspiratie din paduri fermecate, este o rochie faurita cu multa dragoste si rabdare. Cusuta manual, sirag cu sirag, perluta cu perluta. Pasarile sunt integral realizate de noi, pe parcursul a cateva saptamani. Fiecare centrimentru  fost brodat de mana, cu atentie si dedicatie pentru frumos. Voalul a fost si acesta cusut de mana, pentru a incadra perfect rochia migalos brodata.

Ne bucuram din suflet la fiecare rochie, iar Zanele noastre sunt absolut fermacatoare!

Quantum {inside shooting} - 036 - CopyQuantum {inside shooting} - 044

.w1

80124244_2705977139466012_6223611124634353664_o calliopespringshoot-098